daily life

Feb 4

Tadi diobserve lagi. Biasa aja. Cuma lebih suka gaya head principal ngasih feedback.

Trus 1 hari terlewati di sekolah,pulang, mampir ke harvest buat beli kue aik, eh lewat detos,polisi rame banget, pakai senjata dan rompi anti peluru, dan jumlahnya bertambah terus. Kirain bom,ternyata mereka lg menggerebek sindikat narkotika…ih serem bgt lah itu,kan deket rumah ya.

Anyway,alhamdulillah for today and everyday 🙂

daily life

Feb 3

Hump day! Anyway the morning was started by sad news from my fellow new-teacher. We then had watching guest speaker from HAAJ. Kakak itu enak banget jelasinnya, sampai saya tertarik bgt sama astronomi jadinya. Pengalaman dan kecintaan kali ya, pokoknya td dengernya enak.

Then we had the incident si N marah2 gara2 kelas dikunci entah siapa pas kita denger guest speaker, “trus kita mau belajar dimana dong? Emang ya sekolah ini ga pengen kita ngajarin anak2”, kayak gitu sih dia ngomongnya kurang lebih,tp versi dia banyak carut marutnya,haha

Fast forward akhirnya pulang,ga teng-go gara2 glm. Trus nyampe rumah, ternyata teknisi biznet lagi masang kabelnya dr jam 2 belum selesai, akhirnya baru selesai jam 7,lama yeeee…

Trus tumben2nya saya nyuci,nyapu rumah,buang sampah malam2

Dan gara2 ini saya akhirnya tidur diatas jam 10..huu
Anyway,bye,assalamu’alaikum.

daily life · personal

Feb 1

Assalamu’alaikum

It’s feb2016 already!!! 

Earlier in the morning, I did e-comm as the part of initial grading with Mr. Su. Mr. Patrick was the interviewer, he’s really fun to talk to, and I like his voice. I did pretty well,alhamdulillah.

Later,Nicole told me that the kids were curious when I left the class, Nicole told them what happened,and the best part is, she said that the kids said I’ll be fine, I’ll do good, the kids have faith in me. That’s so sweeett,thanks kids 😊☺️

So our AC broke for the million-th time I think, it’s blowing hot air,which is pretty scary, so we moved to new class, temporary. It has nothing in it,but very cold, the kids like it,but I don’t. Hopefully we’ll be back to 6-7K class like real soon.

That’s all I can tell now, because I’m super sleepy (it’s not even 9pm yet). Bye.