personal

my 2014 in review

Assalamu’alaykum πŸ™‚

is it too late to post this? I hope it’s not.

Google+ being so lovely compiling my 2014 moments in a video, well more like photo-slides tho.

I’m surprised seeing the videos, I feel like 2014 disappeared in flash, but in reality it’s really a long time and in that 365 so many things happened.

This is what I can remember, I’ll write it on a list:

-On January, I had my thesis proposal being screened, failed 3 times. That was so stressful. Taking Japanese Level 3,meeting awesome classmates. Joined YISC. Going home for short vacay. Fira and Friend visited my place

– On February, I got hospitalized for the first time in the life. I got hospitalized at least 3 times in 2014.

– On March, struggling doing the thesis (oh not really ;p ). Ciciks’s Birthday.

– On April, Thesis Advisor said I should change my topic, Dad said he will remarried, bro having emotional instabilities. Connie’s married. Mbavina’s birthday

– On May, Dad remarried, I decided to extend my study time. Welcoming baby Raisya to the world πŸ™‚

– On June, bestfriends graduated. I lost a close friend, I mean it doesn’t feel the same whenever she’s around. Who would have thought. I teach in Khalifah Kindergarten, Hanichu is the principal.Β  Japanese level 4, meeting wonderful classmates.

– On July. Bitter birthday. Eid al fitri, first time with step family, still awkward πŸ˜€

– On August. Mba Dian is married. Best friends graduation day. Bumen’s Maried to Abrar..yaiyyyyyy

– On September . Resigned from school to focus on thesis

– On October . Isolated the self in UI Library and the home to work on thesis. Regularly visited AQL with Annisa Firli. πŸ™‚

– On November . Isolated and Caffeinated the self to get the thesis done.

– On December . Submitted the thesis. Waiting for defense schedule. Pass the defense on Dec 31 (and I was really defenseless that time)

Alhamdulillah for the year, for the experience, the lesson, for everything. πŸ™‚

See you on next post insyaa Allah πŸ™‚

Tak Berkategori

Surprise and Multilingual karaoke

Assalamu’alaykum πŸ™‚
Mau latepost lagi nih.

Jadi di hari pertama tahun 2015, saya mendapatkan surprise dari Bumen dan Hani.
Hari itu saya yang lagi mengalami dysmenorrhea ga bangun seharian dari tempat tidur. Males banget,perut kram sekali. Tiba2,Bumen nge-whatsapp kalo mereka bakal ngasih kejutan ke rumahku. wew kejutan apa pake bilang2? (-_-).。
Kondisi rumah saya saat itu masih berantakan banget,banget,banget. Jadi,ketika Bumen dan Hani dateng,sepertinya mereka yang surprised (^_^)v

Saya dibawain Pizza dari PHD dan kita makan sama2 sambil ngobrol di kamar, ada aja yang diobrolin ya,alhamdulillah.

image

Setelah ngobrol2,kita karaokean di Dmall, dengan range lagu yang super luas. Dari mulai lagu2 Mandarin, India, Minang,The Script,Justin Bieber, Maroon Five, Shania Twain, Westlife sampai Whitney Houston (~β–½~οΌ οΌ‰β™ͺβ™ͺβ™ͺ

image

Puas karaokean 2 jam,lanjut ngobrol lagi di McD,hihi

Alhamdulillah ya Allah, terimakasih sudah memberikan hamba teman-teman dekat yang amat baik dan penuh kasih sayang. Terimakasih ya Bumen,Hani dan Mbapika yang mau tetap jadi temenku meski aku nyebelinnya kebangetan x)

Ana uhibbuki fillah πŸ™‚

Tak Berkategori

Berkah akhir tahun :)

Alhamdulillah,akhirnya lulus sidang. Allah sungguh baik banget sama saya,alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.
Bersyukur banget atas segala dukungan dan do’a dari orangtua,keluarga,maung tersayang,lovely girls ,kak ega dan semua teman, you mean so much to me:)
Terutama buat mbavina dan dessy yang minjemin blazer dan nyempetin datang,muach ,I owe you so much :*

image

image

Ini masuk kategori latepost ya,soalnya saya sidang tanggal 31 desember,karena sinyal yang jelek,akhirnya baru bisa posting hari ini πŸ˜€

Revisi masih menanti nih,tapi sekarang saya malah leha2 di rumah,astaghfirullah.